Саджанці нектарина Wang-8 / Ванг-8, 2-річні

200 

Саджанці Wang-8 – американський сорт промислового призначення, має соковиті смачні плоди до 180 г, що утримуються на дереві після дозрівання протягом 10-12 днів. Нектарини мають відмінні товарні якості. Сорт витривалий до морозів.

Характеристика нектарина Wang-8

Селекція: США

Термін дозрівання: середина липня

Плоди: 150-180 г

Смак: кисло-солодкий з оригінальним присмаком

Врожайність: висока

Саджанці нектарина Wang-8 американської селекції вирізняються високою стійкістю до морозів, мають відмінні за товарними якостями плоди. Нектарини вагою до 180 г округлої форми з яскравим рум’янцем насиченого червоного кольору. Плоди мають привабливий вигляд, відмінно підходять для вирощування на продаж. Нектарини добре витримують транспортування.

Плоди мають соковиту жовту м’якоть з гармонійним кисло-солодким смаком і особливим післясмаком. В плодах гармонійно поєднується солодкість і пікантна кислинка. Нектарини підходять для вживання у свіжому вигляді, а також для отримання соків чи іншого перероблення.

Саджанці нектарина Ванг-8 мають високий імунітет до хвороб і стійкість до морозів, сорт добре адаптований до нашої кліматичної зони. Особливість сорту полягає в тривалому періоді збору врожаю до 12 днів. Це ідеальний варіант для приватного саду й поступового вживання нектаринів у свіжому вигляді.

Кошик
Scroll to Top
Догори WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner