Саджанці персика Fidelia / Фіделія, 2-річні

200 

Саджанці персика Fidelia – американська селекція, плоди з ефектною кремово-білою м’якоттю й насиченого червоного кольору шкірочкою. Персики до 250 г мають прекрасні товарні якості – це популярний промисловий сорт універсального використання. Дерево стійке до хвороб і морозів.

Характеристика саджанців Fidelia

  • Селекція: США
  • Термін дозрівання: середина серпня
  • Плоди: 200-250 г
  • Смак: солодкий, ароматний
  • Врожайність: висока

Саджанці персика Fidelia – сорт американської селекції з оригінальними смачними плодами з білою м’якоттю. Сорт середньопізній, плоди дозрівають в середині серпня й мають відмінні товарні якості. Персики правильної округлої форми досягають 250 г. Особливість сорту в ефектній комбінації насиченої темно-червоної шкірочки й контрастної білої м’якоті.

М’якоть кремово-ніжна, трохи волокниста, солодка помірно щільна. Завдяки цьому плоди відмінно витримують транспортування. Запушеність плодів середня. Кісточка добре відділяється від м’якоті, але не ідеально. Плоди прекрасно підходять для вживання у свіжому вигляді й для перероблення.

Саджанці персика Фіделія швидко приживлюються, дерево формується сильне й витривале до морозів та хвороб. Після дозрівання плоди зберігаються протягом 10 днів без втрати товарних якостей. Сорт стійкий до хвороб.

Вам також може сподобатися…

Кошик
Scroll to Top
Догори WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner