Саджанці персика Ice Peach / Айс Піч, білий, 2-річні

200 

Саджанці персика Ice Peach – неймовірний сорт з білими плодами, що мають вишуканий багатий смак яблука, ананаса й абрикосів. Дерево самоплідне, цвіте пізно, не вразливе до весняних заморозків. Плоди до 280 г за умови нормування. Персики відмінно витримують транспортування. Є хороший імунітет до хвороб.

Характеристика персика Ice Peach

  • Селекція: Німеччина
  • Термін дозрівання:
  • Плоди: 180-280 г
  • Смак: фруктовий (яблуко, ананас, абрикос)
  • Врожайність:

Саджанці персика Ice Peach з білосніжними плодами – відмінний вибір садівників, що шукають особливий сорт плодового дерева у свою колекцію. Цей сорт персика виведений в Німеччині й вражає унікальними плодами, що ззовні нагадують білі снігові кульки. Смак персиків оригінальний, поєднує присмаки яблука, абрикосу й ананасу.

Плоди досягають за умови нормування максимально 280 г. Шкірочка біла з легким запушенням, що додає особливої привабливості персикам. М’якоть хрустка, досить щільна, має високий вміст цукру й вишуканий багатий смак фруктів. Кісточка погано відділяється, але неповторний смак плодів зводить цей недолік нанівець.

Саджанці персика Айс Піч самоплідні, тому додатково висаджувати запилювач поруч немає потреби. Дерево виростає заввишки до 3 м з розлогою рясно вкритою листям кроною. Дозрівають персики пізно – на початку серпня. Дерево має високу стійкість до морозів, особливо до весняних заморозків, адже цвітіння пізнє.  Стійкість до хвороб також висока.

Країна

Вам також може сподобатися…

Кошик
Scroll to Top
Догори WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner