Саджанці черешні Stakkato / Стаккато, 2-річні

200 

Саджанці черешні Stakkato пізнього дозрівання на початку серпня, мають великі плоди 12 г з гармонійним десертним смаком. Відмінний промисловий сорт, який добре адаптований до любительських умов вирощування. Черешня починає плодоносити на 3 рік після посадки.

Характеристика черешні Stakkato

  • Селекція: Канада
  • Термін дозрівання: початок серпня
  • Плоди: 12 г
  • Смак: десертний
  • Врожайність: висока
  • Підщепа: Магалебка

Саджанці черешні Stakkato канадської селекції пізнього дозрівання мають соковиті великі плоди з відмінними товарними характеристиками. Це один із поширених промислових сортів Європи. Ягоди пружні, в середньому 12 г, мають щільну шкірочку й соковиту смачну м’якоть, відмінно витримують транспортування. Колір ягід темно-червоний з начиненим червоним соком і яскравою м’якоттю.

Після збору врожай добре зберігається, має хорошу лежкість, з товарні якості під час перевезення не змінюються. Ягода соковита з гармонійним смаком, тому чудово підходить для промислового вирощування, а також для приватного саду. Пізній термін дозрівання робить ягоду дуже популярною, адже більшість сортів родять значно раніше.

Саджанці черешні Стаккато починають давати плоди на 3-4 рік після посадки, формують міцне середньої висоти дерево. Стійкість до морозів і найпоширеніших хвороб висока, тому вирощувати черешню навіть в любительському приватному садку не важко.

 

Країна

Вам також може сподобатися…

Кошик
Scroll to Top
Догори WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner