Саджанці вишні Erdy крупноплідна, 2-річні

200 

Саджанці вишні Erdy крупноплідна мають крупні плоди 8 г з приємним кисло-солодким смаком, чудово підходить для переробки – вільна кісточка. Плодоносить рано – на другий рік після посадки. Сорт невибагливий, має імунітет до хвороб, витримує зимові морози.

Характеристики вишні Erdy крупноплідна

  • Селекція: Угорщина
  • Термін дозрівання: середина червня
  • Плоди: 8 г
  • Смак: кисло-солодкий
  • Врожайність: висока
  • Підщепа: Магалебка

Саджанці вишні Erdy крупноплідна стануть справжньою окрасою саду – дерева починають родити на другий рік після висадки й дають чималі плоди до 8 г з гармонійним кисло-солодким смаком. Ягоди бордового насиченого кольору, мають відмінні товарні й смакові якості. Дегустаційна оцінка складає 5 балів – ідеальне поєднання кислоти й цукру.

Соковиті вишні мають щільну волокнисту м’якоть. Кісточка добре відділяється від м’якоті. Сік з вишні яскраво-червоного кольору. Це прекрасний сорт для домашнього вирощування, а також для продажу й перероблення. Відмінні смакові якості підходять для виготовлення соків, а також консервації.

Саджанці вишні Ерді крупноплідна угорської селекції добре адаптовані для вирощування в нашій кліматичній зоні, відмічається висока стійкість до морозів. Додатково наявність запилювача не потрібна – сорт самоплідний. Дерева формуються висотою до 3,5 м з пишною розлогою кроною, вкритою щільно зеленим блискучим листям.

За властивостями сорт дуже близький до сорту Ерді Ботермо. Замовляйте саджанці й діліться своїми враженнями на нашій сторінці в Facebook

Країна

Вам також може сподобатися…

Кошик
Scroll to Top
Догори WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner